Professioneel

Prof. & Particulier

Vragen? Neem vrijblijvend contact op.

Neem telefonisch contact op via 0181-325 911 voor een gesprek met één van onze medewerkers of verzend uw bericht via het contactformulier in de site.

Contactformulier

Koudemiddelen

Voorne Gas levert een compleet gamma koudemiddelen voor koeling, klimaatbeheersing, airconditioning, vloeistofkoeling, warmtepompen en transportkoeling. De koudemiddelen zijn beschikbaar in kwaliteits- en vernieuwende verpakkingen, van een kleine inhoud tot bulk.

Kwaliteit
Ons assortiment bestaat uit de koudemiddelen van de producent Climalife en bevat de volgende producten:

Ammoniak
Ammoniak (NH3) is een koudemiddel van het type L2 (giftig). De toepassing in koelsystemen en het transport van ammoniak zijn onderworpen aan een aantal veiligheidsvoorschriften en reglementeringen.

Solstice N40 (R-448A)
R-448A is een “niet-azeotropisch” HFO mengsel, ontwikkeld voor commerciële en industriële koeling, te gebruiken in nieuwe en bestaande installaties ter vervanging van de R-404A.

Performax LT (R-407F)
Performax LT is een zeotropisch HFK mengsel bestemd voor commerciële koeling op lage temperaturen. Het is een vervangend koudemiddel voor R-404A in nieuwe en bestaande installaties.

Solstice® ze
Solstice® ze is een (HFO) met zeer lage GWP koudemiddel voor toepassingen in koeling en airconditioning.

Voorne Gas staat met raad en daad voor u klaar.

Twijfelt u over uw productkeuze of wilt u uitgebreide informatie over onze producten en diensten dan bent u bij Voorne Gas aan het goede adres; zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons van harte welkom. Wij adviseren u graag!

Voorne Gas BV dé betrouwbare leverancier van industriële gassen.