Welkom bij BV Voorne Gas > Services > Lasapparatuur en materialen

Professioneel

Prof. & Particulier

Vragen? Neem vrijblijvend contact op.

Neem telefonisch contact op via 0181-325 911 voor een gesprek met één van onze medewerkers of verzend uw bericht via het contactformulier in de site.

Contactformulier

Lasapparatuur en toevoegmaterialen

Lasapparatuur en toevoegmaterialen
Voorne Gas levert uitsluiten topkwaliteit en heeft gekozen voor de producten van Harris autogeen las- en snijapparatuur, ‘s werelds grootste fabrikant van branders (voor snijden, solderen, lassen, heetstoken en gutsen) en reduceertoestellen voor elk soort gas.

Slijtageonderdelen en accessoires
Contact- en gasmondstukken, las- en snijmondstukken, slangenpakketten voor MIG/MAG, TIG en plasma, laskappen, brillen, helmen, handschoenen, gordijnen, cilindertransportwagens, gasslangen, vloeimiddelen voor soldeertoepassingen, wolframelektroden voor TIG en plasma et cetera.

Lastoevoegmaterialen
Massieve en gevulde MIG/MAG lasdraden (CO2-draad) in staal, RVS en aluminium, lasstaven voor het autogeen- en TIG-lassen, laselektroden voor elektrisch lassen, lasbrons en zilversoldeer voor hardsolderen.

Voorne Gas staat met raad en daad voor u klaar.

Twijfelt u over uw productkeuze of wilt u uitgebreide informatie over onze producten en diensten dan bent u bij Voorne Gas aan het goede adres; zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons van harte welkom. Wij adviseren u graag!

Voorne Gas BV dé betrouwbare leverancier van industriële gassen.