Laat u adviseren

Onze locaties

Depot Europoort

Moezelweg 160
3198 LS Rotterdam

+31 (0) 181 325 911
Ma t/m vrij 08:00 – 16:30 uur

Depot Vierpolders

Achterdijk 54
3237 LA Vierpolders

+31 (0) 181 325 911
Ma t/m vrij 08:00 – 17:00 uur
Za 09:00 – 16:00 uur

Offerteaanvraag of meer informatie? Vul onderstaand formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Meerdere soorten mogelijk
Meerdere toepassingen mogelijk

Veelgestelde vragen

Wij adviseren klanten altijd om:

  • Gasflessen rechtop en op een goed geventileerde plek te bewaren.
  • Gebruik en opslag strikt volgens onze veiligheidsvoorschriften te hanteren, die u kunt vinden in de bijgeleverde documentatie en op onze website.
  • Beschermende kleding te dragen indien nodig en de gasflessen niet bloot te stellen aan extreme temperaturen.
  • Onze gedetailleerde handleiding voor veilig gebruik te volgen, die met elke aankoop wordt meegeleverd.

Voorne Gas hanteert de strikte BRZO veiligheidsprocedures om te zorgen dat al wij als bedrijf voldoen aan de wetgeving omtrent veiligheid en gevaarlijke gassen. Wij zijn gecertificeerd volgens nationale veiligheidsnormen en internationale kwaliteitsstandaarden zoals ISO. Certificaten en compliance rapporten zijn op aanvraag beschikbaar voor onze klanten.

Klanttevredenheid is voor ons van cruciaal belang. Als u niet tevreden bent met uw aankoop of als er problemen zijn, neem dan binnen 14 dagen na levering contact met ons op. Wij zullen u voorzien van informatie over ons retourbeleid en de procedure voor restituties. We verzoeken klanten de producten in hun oorspronkelijke staat te retourneren en restituties worden verwerkt conform onze algemene voorwaarden die u kunt vinden op onze website.

Voorne Gas heeft een breed assortiment van gassen beschikbaar, waaronder industriële gassen, speciale gassen, en voedselgassen. Wij leveren ook gasmengsels op maat voor specifieke toepassingen. Bezoek onze productpagina voor meer informatie over ons aanbod en de toepassingen van elk type gas.

Een bestelling plaatsen is eenvoudig. U kunt telefonisch contact opnemen met ons verkoopteam, een e-mail sturen naar onze klantenservice, of u komt langs bij één van onze depots.

Ja, wij bieden een leveringsservice voor onze gasflessen. Wij leveren binnen 24 uur, zes dagen per week.

Voorne Gas waardeert zakenrelaties op lange termijn en grootverbruikers. Wij bieden op maat gemaakte prijsopties en kortingen voor klanten die in grote hoeveelheden bestellen of zich binden aan langdurige contracten. Voor meer details over onze prijzen kunt u een offerte aanvragen of direct contact opnemen met ons via +31 (0) 181 325 911.