Van propaangas tot droogijs, nagenoeg alle gassoorten vindt u bij Voorne Gas! Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij dé betrouwbare partner en leverancier voor industriële- en horecagassen zoals koolzuur, butaan- en propaangas.

Over Voorne Gas

Voorne Gas is al 30 jaar uw betrouwbare partner! Wij leveren zowel gas in flessen als in bulk en daarnaast is het bij ons mogelijk om uw voorraad bij te vullen in ons eigen vulstation. Door onze grote voorraden profiteert u niet enkel van de laagste prijzen, maar kunnen wij ook 6 dagen per week, binnen 24 uur uw bestelling leveren. U kunt bij ons terecht op onze twee locaties: het industriële depot Havengas in de Europoort en ons Voorne Gas depot in Vierpolders.

Ons enthousiaste team

Rien Kap

Directeur

Michiel Kap

Operationeel Manager

Ruby Janssen

Administratief medewerker

Frans

Chauffeur

Charlotte Kap

Administratief medewerker

Jax

Kantoorhond

Veelgestelde vragen

Wij adviseren klanten altijd om:

  • Gasflessen rechtop en op een goed geventileerde plek te bewaren.
  • Gebruik en opslag strikt volgens onze veiligheidsvoorschriften te hanteren, die u kunt vinden in de bijgeleverde documentatie en op onze website.
  • Beschermende kleding te dragen indien nodig en de gasflessen niet bloot te stellen aan extreme temperaturen.
  • Onze gedetailleerde handleiding voor veilig gebruik te volgen, die met elke aankoop wordt meegeleverd.

Voorne Gas hanteert de strikte BRZO veiligheidsprocedures om te zorgen dat al wij als bedrijf voldoen aan de wetgeving omtrent veiligheid en gevaarlijke gassen. Wij zijn gecertificeerd volgens nationale veiligheidsnormen en internationale kwaliteitsstandaarden zoals ISO. Certificaten en compliance rapporten zijn op aanvraag beschikbaar voor onze klanten.

Klanttevredenheid is voor ons van cruciaal belang. Als u niet tevreden bent met uw aankoop of als er problemen zijn, neem dan binnen 14 dagen na levering contact met ons op. Wij zullen u voorzien van informatie over ons retourbeleid en de procedure voor restituties. We verzoeken klanten de producten in hun oorspronkelijke staat te retourneren en restituties worden verwerkt conform onze algemene voorwaarden die u kunt vinden op onze website.

Voorne Gas heeft een breed assortiment van gassen beschikbaar, waaronder industriële gassen, speciale gassen, en voedselgassen. Wij leveren ook gasmengsels op maat voor specifieke toepassingen. Bezoek onze productpagina voor meer informatie over ons aanbod en de toepassingen van elk type gas.

Een bestelling plaatsen is eenvoudig. U kunt telefonisch contact opnemen met ons verkoopteam, een e-mail sturen naar onze klantenservice, of u komt langs bij één van onze depots.

Ja, wij bieden een leveringsservice voor onze gasflessen. Wij leveren binnen 24 uur, zes dagen per week.

Voorne Gas waardeert zakenrelaties op lange termijn en grootverbruikers. Wij bieden op maat gemaakte prijsopties en kortingen voor klanten die in grote hoeveelheden bestellen of zich binden aan langdurige contracten. Voor meer details over onze prijzen kunt u een offerte aanvragen of direct contact opnemen met ons via +31 (0) 181 325 911.