Voorne Gas biedt diverse opties voor het plaatsen van gastanks, zowel bovengronds als ondergronds. Onze specialisten kunnen de tanks plaatsen en bijvullen, en voorzien in levering van gasflessen met een haal- en brengservice voor diverse toepassingen, waaronder zeevaart en evenementen. We zorgen ook voor de keuring en herkeuring van gasflessen, waarbij we voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en kwaliteitseisen.

Gastank plaatsen

Propaangas wordt opgeslagen in een speciaal ontworpen reservoir om de druk te weerstaan. Deze tanken zijn er in diverse formaten welke gekocht, geleased of gehuurd kunnen worden. Hierbij kunt u kiezen voor een boven- of ondergrondse gastank, afhankelijk van uw verbruik.

De bovengrondse propaantank beschikt over één gasleiding die de tank verbindt met alle gastoepassingen in huis. Voor particulier gebruik raden wij een tank van 1000 tot 1600 liter aan en voor industrieel gebruik zijn er tanks vanaf 3000 liter beschikbaar.

Wilt u de gastank verbergen? Kies dan voor de ondergrondse tank van 2500 tot 4500 liter. De gastank wordt volledig ingegraven waardoor enkel de toezichtkamer (met de lees- en meetinstrumenten) zichtbaar blijft.

Gastank bijvullen

Onze specialisten kunnen uw gastank plaatsen én bijvullen waardoor u niet zelf voor de afvoer van uw lege gastanks hoeft te zorgen. Ook voor particulier gebruik van tanks of flessen adviseren wij dit altijd door een specialist te laten plaatsen gezien het verkeerd omgaan met gas levensgevaarlijk kan zijn. Denk hierbij aan de gasinstallatie voor uw caravan, deze kunnen wij volledig voor u verzorgen. Bij Voorne Gas hanteren wij de hoogste veiligheidseisen en kwaliteitscontrole conform nationale en internationale verordeningen en wetgeving.

Levering gasflessen

Dankzij ons eigen flessenpark en ruime voorraad, kunnen wij 6 dagen per week binnen 24 uur de gasflessen bij u leveren op locatie. Al meer dan 30 jaar doen wij dit voor de offshore of privégebruik, bij bouwterreinen, bij horecagelegenheden, bij evenementen en tot slot bieden wij een haal- en brengservice voor bedrijven.

Flessen keuring voor zeevaart

Bij Voorne Gas kunnen wij uw flessenkeuring aan boord verzorgen zodat niet enkel uw certificaten up to date zijn, maar ook uw veiligheid gewaarborgd blijft. Onze specialisten zijn gerectificeerd en werken volgens de hoogste veiligheidsnormen. Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Herkeuren gasflessen

Is de gasfles toe aan vervanging? Bij Voorne Gas zorgen wij dat uw gasflessen herkeurd worden! Dit is niet enkel kostenbesparend, maar ook milieuvriendelijk. In ons proces zorgen wij dat de flessen zowel inwendig als uitwending worden schoongemaakt, er een nieuwe poedercoat overheen komt en tot slot wordt de nieuwe kraan erop gezet. Uiteraard kunt u er bij ons vanuit gaan dat alles gebeurt volgens de hoogte kwaliteit- en veiligheidsnormen.

Veelgestelde vragen

Wij adviseren klanten altijd om:

  • Gasflessen rechtop en op een goed geventileerde plek te bewaren.
  • Gebruik en opslag strikt volgens onze veiligheidsvoorschriften te hanteren, die u kunt vinden in de bijgeleverde documentatie en op onze website.
  • Beschermende kleding te dragen indien nodig en de gasflessen niet bloot te stellen aan extreme temperaturen.
  • Onze gedetailleerde handleiding voor veilig gebruik te volgen, die met elke aankoop wordt meegeleverd.

Voorne Gas hanteert de strikte BRZO veiligheidsprocedures om te zorgen dat al wij als bedrijf voldoen aan de wetgeving omtrent veiligheid en gevaarlijke gassen. Wij zijn gecertificeerd volgens nationale veiligheidsnormen en internationale kwaliteitsstandaarden zoals ISO. Certificaten en compliance rapporten zijn op aanvraag beschikbaar voor onze klanten.

Klanttevredenheid is voor ons van cruciaal belang. Als u niet tevreden bent met uw aankoop of als er problemen zijn, neem dan binnen 14 dagen na levering contact met ons op. Wij zullen u voorzien van informatie over ons retourbeleid en de procedure voor restituties. We verzoeken klanten de producten in hun oorspronkelijke staat te retourneren en restituties worden verwerkt conform onze algemene voorwaarden die u kunt vinden op onze website.

Voorne Gas heeft een breed assortiment van gassen beschikbaar, waaronder industriële gassen, speciale gassen, en voedselgassen. Wij leveren ook gasmengsels op maat voor specifieke toepassingen. Bezoek onze productpagina voor meer informatie over ons aanbod en de toepassingen van elk type gas.

Een bestelling plaatsen is eenvoudig. U kunt telefonisch contact opnemen met ons verkoopteam, een e-mail sturen naar onze klantenservice, of u komt langs bij één van onze depots.

Ja, wij bieden een leveringsservice voor onze gasflessen. Wij leveren binnen 24 uur, zes dagen per week.

Voorne Gas waardeert zakenrelaties op lange termijn en grootverbruikers. Wij bieden op maat gemaakte prijsopties en kortingen voor klanten die in grote hoeveelheden bestellen of zich binden aan langdurige contracten. Voor meer details over onze prijzen kunt u een offerte aanvragen of direct contact opnemen met ons via +31 (0) 181 325 911.