Welkom bij BV Voorne Gas > Gastank plaatsen

Wij plaatsen graag uw gastank en/of gasflessen!

Opslagmogelijkheden
Propaangas wordt opgeslagen in een daarvoor speciaal ontworpen reservoir. Elke tank is speciaal ontworpen om te weerstaan aan de druk, die zich in vloeibare vorm in de tank bevindt. Je kunt kiezen om een propaantank te kopen, te leasen of om er een te huren, alles hangt af van de leverancier. Daarnaast heb je de keuze tussen twee soorten gastanken: een ondergrondse gastank en een bovengrondse gastank.

De bovengrondse gastank
De keuze van uw gastank is afhankelijk van uw verbruik. De bovengrondse gastank wordt het meest gekozen. Deze is meestal lichtgroen of wit van kleur. Eén leiding verbindt de propaangastank met alle gastoepassingen in huis. Voor particulier gebruik wordt een gastank van 1000 tot 1600 liter aangeraden. Voor industrieel gebruik zijn er gastanks vanaf 3000 liter.

De ondergrondse gastank
De ondergrondse gastank wordt vaak gekozen omdat deze minder opvalt in uw tuin. Er zijn ondergrondse gastanks van 2500 tot 4500 liter beschikbaar. De gastank wordt volledig ingegraven, enkel de toezichtskamer, waarin de lees- en meetinstrumenten zich bevinden, blijft zichtbaar.

Specialistenwerk
Een gastank plaatsen is specialistenwerk; verkeerd omgaan met gas kan levensgevaarlijk zijn. Daarom neemt Voorne Gas u graag alle zorgen hieromtrent uit handen en plaatst de gastank / flessen professioneel voor u.De gasinstallatie aan boord van de caravan vereist een gedisciplineerd gebruik en een regelmatig onderhoud. De gasinstallatie van de caravan dient regelmatig te worden gecontroleerd op eventuele lekkage. Dit niet alleen voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Een klein lek kan leiden tot desastreuse gevolgen.

De gasfles staat meestal in de disselbak en wordt met een slang op de metalen gasleiding van de caravan aangesloten. De meeste disselbakken hebben ruimte voor 2 gasflessen. Zorg dat de flessen met behulp van de aanwezige houders en riemen goed zijn vastgezet, en dat de leidingen nergens klem zitten. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de ventilatie in de disselbak van uw caravan altijd open staat en de ventilatieroosters niet zijn bedekt met bijvoorbeeld doeken of plastic. Voorne Gas is dé specialist op het gebied van propaan- en butaan gassen voor zowel recreatie als industrie.

Plaatsen en vullen

De specialisten van Voorne Gas kunnen uw gastank plaatsen, maar desgewenst ook bijvullen. U hoeft dus niet zelf voor de afvoer van uw lege gastank(s) te zorgen. Bovendien wordt zo het milieu een stuk minder belast.

Een gastank plaatsen of vullen kan op korte termijn gebeuren. Voor de mogelijkheden kunt u het beste contact met ons opnemen.

U kunt langskomen, bellen 0181-325 900 of ons mailen: info@voornegas.nl

Voorne Gas BV dé betrouwbare leverancier van industriële gassen.